آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

فلافل لبنانی



  • مواد لازم:
  • باقلا
  • نخود
  • سیر
  • پایز
  • نمک
  • فلفل  و ادویه
  • جعفری
  • آرد
  • روغن

 

  

طرز تهیه:
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.


در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.



منبع:بیتوته




پی نوشت:توی دستور اصلیه این غذا خیلی چیزای دیگه هم بود .ولی من فقط ازین موادی که براتون نوشتم استفاده کردم.با اینکه من باقلا رو به تنهایی اصلا نمیتونم بخورم ولی ترکیبی که توی این غذا داشت خیلییی خوشمزه بود.:)



عکسهای مراحل پخت:






موقع سرخ کردن:




و در آخر:




نظرات 2 + ارسال نظر
حدیث شنبه 4 مرداد 1393 ساعت 16:16

من وقتی وبلاگو باز کردم وااااایع
منم میخوام
با دست گردالی کردی یا با اون فلافل زنا

قربون برم ریفیقو
شما هم تلاش کن درست بفرما ازینا بعد عکسشم برامون بفرست
این سوسول بازیا چیه.با دست گردالی کردم

p.t شنبه 4 مرداد 1393 ساعت 17:04

به نظر خوشمزه میاد
ممنون...

آره پی تی جون.خیلی خوشمزه میشه.حتما امتحانش کن

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد