آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

شیر گیاهی

این شیر حتی خواصش از گوشت هم بیشتره ولی ضرر های گوشت رو نداره.

فقط کافیه مغز هایی که دوس دارید مثلا مقداری بادام رو شب قبل تو آب گرم خیس کنید و فرداش به راحتی پوستش رو بکنید.بعد داخل مخلوط کن بریزید و یه مقدار عسل و با آب ولرم مخلوط کنید و بهش اضافه کنید.چند قطعه یخ و چند لیوان آب(با توجه به مقدار بادامتون،مثلا اگه 15 تا بادام هست یک لیوان آب)بهش اضافه کنید.مثل شیر سفید و طعم و خواصش از شیر گاو هم بیشتره.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد