-
شیر گیاهی
جمعه 30 مهر 1395 22:44
این شیر حتی خواصش از گوشت هم بیشتره ولی ضرر های گوشت رو نداره. فقط کافیه مغز هایی که دوس دارید مثلا مقداری بادام رو شب قبل تو آب گرم خیس کنید و فرداش به راحتی پوستش رو بکنید.بعد داخل مخلوط کن بریزید و یه مقدار عسل و با آب ولرم مخلوط کنید و بهش اضافه کنید.چند قطعه یخ و چند لیوان آب(با توجه به مقدار بادامتون،مثلا اگه 15...
-
سس گیاهی سالاد
جمعه 30 مهر 1395 22:28
این سس یه جایگزین خوشمزه برای سس سفید هست که دستورش رو از کتاب "در جستجوی سلامتی" پیدا کردم. موادی که برای این سس استفاده میشه با توجه به ذایقه ای که دوست دارید میتونید تغییر بدید. روغن زیتون........ یک لیوان آبلیمو تازه..........یک استکان کوچیک سیر..................دو حبه ارده...................
-
شارلوت بستنی (ویدئو آموزشی)
سهشنبه 24 شهریور 1394 21:39
برای دیدن این دسر خوشمزه کلیک کنید یه توضیح: ازاین کیک رولی هایی که تو کلیپ میبینید درایران هم موجوده (با طعم کاکائویی و ساده) و میتونید از فروشگاه ها یا سوپرمارکت ها تهیش کنید
-
یک نوع خمیر پای (ویدئو آموزشی)
جمعه 20 شهریور 1394 15:49
برای دیدن طرز تهیه کلیک کنید یه توضیح: همونطورکه درکلیپ هم بهش اشاره شد خمیر پای هم برای غذا و هم برای دسر استفاده میشه و انواع مختلفی داره که براساس سلیقه و ذائقه غذایی میتونید هرنوعی که به نظرتون مواداولیش خوشمزه تر هست رو انتخاب و درست کنید
-
چند ایده برای صبحانه یا عصرانه (ویدئو های آموزشی)
جمعه 20 شهریور 1394 15:00
برای دیدن این کلیپ کلیک کنید
-
شیرینی نان قندی قزوین
جمعه 9 مرداد 1394 03:51
اگه قزوین رفته باشید حتما با شیرینی هاش آشنا هستید و اگه شیرینی نان قندیشو یبارخورده باشید شک نکنید که هی دلتون هوای این شیرینی رو خواهدکرد بلی چندوقتی بود ما دلمون هوای شیرینی نان قندیای قزوین روکرده بود بعدبه خاطر یه شیرینی هم که نمیشدتاااااااا قزوین رفت برا همین راهی نمیموند جز شبیه سازی برا شبیه سازی رفتم سروقت...
-
شیرینی گوش فیل (ویدئوهای آموزشی)
شنبه 20 تیر 1394 11:21
برای طرز تهیه گوش فیل کلیک کنید
-
فلافل ( ویدئو آموزشی)
پنجشنبه 18 تیر 1394 11:33
برای طرز تهیه فلافل در خانه کلیک کنید
-
تزیین حلوا (ویدئو آموزشی)
چهارشنبه 10 تیر 1394 00:46
یه تزیین ساده اما زیبا برای حلوا کلیک کنید
-
وبلاگه داریم؟
سهشنبه 9 تیر 1394 22:45
سلام نــــــــــــــــــــه واقعا اینجا یه وبلاگه یکسالو چند ماهست با پنج تانویسنده؟ پنج تا نویسنده؟ (با لحن جناب خان) میدونم آشپزی کردن سخته و ازاون سختتر عکسبرداری در حین آشپزی ولییییییییییی چرا پیشنهادی انتقادی برای وبلاگ نمیگید واااااااااااااقعا که؟ هـــــــــــــــــــــی روزگار چی بگم که نگفتنم بهتره ولی اینو...
-
خرد کردن فلفل دلمه ای / گوجه فرنگی{سیب زمینی}
جمعه 10 بهمن 1393 22:54
تا حالا دقت کردین که شما مواد غذایی رو چطور خرد میکنیدوآشپزان ماهر چطور؟ یانه مثل خیلیا معتقدید که خرد کردن خرد کردنه دیگه و بقیش سوسول بازیه یه کوچولو که دقت کنید میبینید اولین مرحله کیفیت و ظاهر خوب غذا از خرد کردن شروع میشه هر موادغذایی با فرمی که داره روش و اصول خاص خودش رو برای خرد کردن داره اگه این اصول رو...
-
اسباب آشپزی
پنجشنبه 13 آذر 1393 11:49
سلام لازمه ی یه آشپز خوب بودن داشتن لوازم و اسباب آشپزی خوب و کاراست خریدن و انتخاب کردن این وسایل هم احتیاج به تجربه داره اگر از تجربه دیگران استفاده نکنید پولتون رو صرف چیزایی میکنید که براتون کارایی نداره و حتی شمارو از داشتن لوازم خوب محروم میکنه(کمبود منابع مالی) مثلا میگن موتور غذاسازها چون برای کارهای مختلف دور...
-
کیک یزدی (سه تخم مرغی)
سهشنبه 11 آذر 1393 20:39
سلاااام به همه ی همراهان آشپزچه ها اول بفرماییدکیک یزدی خوشمزست؟ حالا بریم ببینیم این کیک یزدیا چطوری کیک یزدی شدن؟ دستور این کیک یزدیای خوشمزه رو میتونید از اینجا یاد یگیرید ایندفعه تجربیاتی که تو پست کیک یزدی دو تخم مرغی نوشته بودمو رعایت کردم و واقعا رو نتیجه اثر گذاشت پس یبار تجربیات رو مرور کنید امممممم برای...
-
نسکافه با عسل
چهارشنبه 14 آبان 1393 19:21
سلام میدونم غذا نیست ولی خب تا حالا جایی ندیده بودم همچین ترکیبی رو برای همین گفتم اطلاع بدم شاید دوست داشته باشین درست کنید مخصوصا برای روزهای سرد دستور خاصی نداره فقط برای شیرین کردن نسکافه از یه قاشق عسل استفاده کنید هم سالم تر از شکره(اگر عسلتون اصل باشه) هم خیلی خوشمزه میشه حتما یبار امتحان کنید از وقتی اینو درست...
-
جدایی سفیده از زرده!
سهشنبه 6 آبان 1393 18:38
سلام شاید شما هم توی موقعیتی گیر کرده باشین که خواسته باشین زرده ی تخم مرغ رو از سفیدش جدا کنید و وقتی خواستین با قاشق اینکارو کنید زرده منفجر شده توی سفیده! امروز یه راه حل نسبتا ساده رو نشون میدم اونم استفاده از قدرت مکش یه بطری پلاستکیه مثل شکل
-
خورشت قیمه فوری
شنبه 29 شهریور 1393 20:56
سلام قیمه امروزو از روی دستور پخت همون سایتی که معرفی کردم درست کردم البته با یه مقداری تغییرات.که تقریبا از قیمه های همیشگی زودتر آماده میشه.ساعت 12 ظهر تازه یادم افتاد نهار درست نکردم در یک حرکت انتحاری رفتم برنج و لپه خیسوندم و از اونجایی که گوشت دیر پخته میشه به جاش از گوشت چرخ کرده استفاده کردم.و طعمش خیلی جدید و...
-
معرفی سایت" چی بپزم"
جمعه 28 شهریور 1393 21:41
سلام تو این سایت میتونید هر ماده غذایی که تو خونتون دارید وارد کنید و بعد بع شما دستور غذایی ای رو میده که با این مواد میتونید تهیه کنید. چی بپزم
-
نکته های خوشمزه
جمعه 28 شهریور 1393 12:53
سلام چندتا نکته ی آشپزی یه جا دیدم گفتم برای شما هم بزارم شاید براتون جالب باشه کلا آشپزهای خوب با همین نکته از باقی آشپزا متمایز میشن هر کدومو که امتحان کردین و دیدین راست میگه اینجا بگین ممنون میشم ۱٫ اگر کاهو تلخ است، می توانید آن را چند دقیقه ای (حدودا ۱۵ دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید. ۲٫ میوه های...
-
آشپزچه سیما در آشپزخانه
چهارشنبه 19 شهریور 1393 10:57
و هم اینک این آشپزچه سیماست که با استفاده از رسپی های وبلاگ مارو شگفت زده میکنههه این شما و این هم کباب تابه ای های خوشمزه و و خوشگل سیما گلی با رسپی این پست . . .
-
کیک یزدی (دوتخم مرغی)
سهشنبه 18 شهریور 1393 19:54
سلام به همه ی دوستداران کیک یزدی از بچگی دلم میخواست کیک یزدی بپزم و خوشحالم که بالاخره این اتفاق افتاد یکی دیگه از دلیلایی که عزممو جزم کردم برای پختن کیک یزدی طعم کیک یزدی ای بود که قبلنا خوردم و مزش زیر زبونمه تا وقتی که دوباره اون مزه ایشو بخورم یه کیک یزدی با بافت نرم و شیرینو هلی برای کیک یزدی دستورای مختلفی...
-
کباب تابه ای
یکشنبه 9 شهریور 1393 14:37
سلااام بر همه آشپزچه ها و گرسنگان عالم انقد که من اینروزا با عشق و دقت آشپزی میکنم که خدا میدونه چه بلایی سرم اومده.با یه دستور پخت داااغ داااغ اومدم.همین الان غذا رو گازه و هنوز سرو نشده.غذای امروز یه کباب تابه ای کاملا ساده و از هموناییه که همیشه خیلیاتون میخورید ولی یه ریزه کاریایی اضافه کردم که طعم های مختلفو تو...
-
املت جدید
شنبه 8 شهریور 1393 21:39
سلام بر همه گرسنگان دنیا:| غذای امروز وقت هایی پخته میشه که شما تک و تنها گوشه خونه افتادید و فریاد help me help me از نهادتون بلند میشه. در این مواقع باید یجوری خودتونو با خون دل به یخچال برسونید و هرچیز خوردنی که دیدید بیرون بیارید تا باهاش یه چیزی درست کنید. مواد لازم در یخچال ما عبارت بودند از: گوجه فرنگی فلفل...
-
معرفی سایت
جمعه 24 مرداد 1393 20:29
به نام خدا دوباره سلام این سایت به نظرم جالبه خودم هوس کردم از توی دستوراتش میگو کبابی تند رو درست کنم اگر کسی دستور پخت بهتری بلده بگه ممنون میشم
-
سالاد ماکارانی
جمعه 24 مرداد 1393 20:21
به نام خدا سلام امروز با سالاد ماکارانی در خدمتتون هستم یه غذای سریع و خوشمزه مواد لازم(همش به مقدار لازم): ماکارانی شکل دار هویج آب پز قارچ ژامبون مرغ کنسرو ذرت فلفل دلمه خیار شور ریز روغن زیتون(یا سس مایونز) روش تهیه: ماکارانی رو که مثل همیشه میزاریم بجوشه و آبکشش که کردیم میزاریم آبش بره بعد میریزیمش توی ظرف و روغن...
-
حلوا
جمعه 17 مرداد 1393 02:45
بازم سلام از این همه نظری که برام میذارید کمال تشکرو دارم یکی از اعضا حلوا هوس کرده منم خیلی حلوا دوست دارم مخصوصا با نون مواد لازم آرد نون سنگک 1پیمانه شکر 1پیمانه آب نصف پیانه گلاب نصف پیمانه زعفران به میزان لازم هل به میزان لازم (درصورت تمایل) روغن جامد به میزان لازم اول شربت حلوا رو درست میکنم ابتدا شکر و آب رو با...
-
حلوا !؟ :|
پنجشنبه 16 مرداد 1393 15:38
یه سلام گرم تو یه ظهر گرم و تمشکی تابستونی تو این هوا چقدر بستنی میچسبه بچه آشپزا یه درخواست: اگر ممکنه ممنون میشم دستور تهیه حلوا رو بهم بدید چند وقتیه شدیدا هوس حلوا کردم از چند تا سایت طرز تهیه ش رو امتحان کردم ولی خب متاسفانه نشد حلواهای مامان واقعا یه چیز دیگه بود ……………………………………………… *یه نکته اگر آرد رو به گرم...
-
لواشک آلو قرمز
شنبه 11 مرداد 1393 19:02
اهل لواشک درست کردن هستید؟ الان فصل لواشکه هااااا از من میشنوید لواشک شیرین درست کنید از این میوه های زیادی رسیده استفاده کنید خوب پاکش کنید هسته هاشو بگیرید بعد بجوشونیدش در نهایت هم از صافی که میتونه آبکش باشه ردش کنید و بریزید میون پلاستیک البته ما خودمون از دیس و سینی استفاده کردیم برای اینکه به سینی نچسبه یکم...
-
خوراک لوبیا
دوشنبه 6 مرداد 1393 18:19
سلام ضمن تبریک عید و قبولی طاعات و عبادات همگی و معرفی خودم که خاتون هستم امروز میخوام خوراک لوبیا رو بهتون آموزش بدم مواد لازم: لوبیا چیتی 1پیمانه پیاز 2عدد قارچ 4 تا 5 عدد هویج 2 عدد متوسط سیب زمینی 1عدد متوسط رب گوجه فرنگی 2ق غ نمک و فلفل به میزان دلخواه ابتدا لوبیا رو از شب قبل خیس میکنیم بعد با 3 لیوان آب و یک...
-
سس بلال
دوشنبه 6 مرداد 1393 00:44
یکی از خوشمزه های من بلال آب پز شده با سس فرانسویه فقط سس فرانسوی سس مایونزو اینا خوشمزش نمیکنه فقط سس فرانسوی اگه تا الان بلال رو فقط به صورت کبابی میخورید این ورژنو بهتون پیشنهاد میکنم + بلال شیر رو با آب٬ بدون نمک نیم ساعت بپزید بعد با سس فقط فرانسوی نوش جان کنید در تجربه اینجانب بلال نمک زده شده تایید نشد
-
موضوع خوشمزه های من
یکشنبه 5 مرداد 1393 17:00
سلام به دوستان و آشپزچه های تنبل امروز میخوام یه موضوع به لیست موضوعات اضافه کنم به اسم خوشمزه های من (اگر اسم بهتری به ذهنتون میرسه پیشنهاد بدید) تو این موضوع قراره درباره ی خوراکیای خوشمزه ای که میخوریم و یه جورایی مختص خودمونه و ازش لذت میبریم بنویسیم این خوراکیا شامل هر خوراکی ای میشه فقط باید خوشمزه باشه و این...