آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

نسکافه با عسل

سلام


میدونم غذا نیست

ولی خب تا حالا جایی ندیده بودم همچین ترکیبی رو

برای همین گفتم اطلاع بدم

شاید دوست داشته باشین درست کنید

مخصوصا برای روزهای سرد


دستور خاصی نداره

فقط برای شیرین کردن نسکافه از یه قاشق عسل استفاده کنید

هم سالم تر از شکره(اگر عسلتون اصل باشه) هم خیلی خوشمزه میشه

حتما یبار امتحان کنید

از وقتی اینو درست کردم هر روز دنبال بهانه نخوابیدن میگردم

  ادامه مطلب ...

جدایی سفیده از زرده!

سلام


شاید شما هم توی موقعیتی گیر کرده باشین

که خواسته باشین زرده ی تخم مرغ رو از سفیدش جدا کنید

و وقتی خواستین با قاشق اینکارو کنید

زرده منفجر شده توی سفیده!

امروز یه راه حل نسبتا ساده رو نشون میدم

اونم استفاده از قدرت مکش یه بطری پلاستکیه

مثل شکل


  ادامه مطلب ...