آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

آ مثل آشپزی

به نام خدا
سلام به همه ی آشپزچه هایی که قراره باهم درجه بگیریم و آشپز بشیم
اینجا یه وبلاگ گروهیه
گروهشم تشکیل شده از کسایی که حالا جبر روزگارمیخواد آشپزشون کنه یانه
به آشپزی علاقه دارن یا میخوان علاقمند بشن
امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
حالا به هر دلیلی انگیزه ندارن برای آشپزی
دلم میخواد این وبلاگ یه انگیزه باشه برای ساعاتی از اینترنت جدا شدن
و ساعاتی رو توی آشپزخونه سپری کردن و دیگه بگیم یا نگیم ؟
درکنارشم غذاهای خوشمزه! خوردن
وقدر زحمتای مادرا یا هر کس که برامون غذا درست میکنه رو دونستن
اما روش کار چطوره؟
هرآشپزچه بعد از اینکه رسما نویسنده وبلاگ میشه  با نامی که برای خودش انتخاب کرده میره تو لیست نویسندگان وبلاگ
 ومیتونه تو پستایی که میزاره تجربیات آشپزی خودش رو بنویسه تا یادش نره و دیگران هم ازش استفاده کنن
عکس اولین غذاهایی که درست کرده رو بذاره و از طعمشون بنویسه
دستور غذا هاو دسر های خوبی که از  وبلاگای خوب جمع آوری کرده وخودشم یبار درست کرده
یا میخواد درست کنه
رو لینک کنه تا دیگران هم اگه خواستن همون غذا رودرست کنن و از کارشون عکس بگیرن و بذارن تو دفتر خودشون
و از طعم غذایی که خودشون درست کردن بنویسن و دیگران نقدسازنده کنن
میتونه از طعم غذاها،دسرا،ترشیا،نوشیدنی هاو...که در طول روز میخوره و خوشمزن بنویسه
ویه جورایی معرفیشون کنه
به حواشی آشپزیاش اعتراف کنه
تا ناامیدا امیدواربشن و متوجه بشن که فقط اونا نیستن که غذاشون خراب میشه
و...

 یه چیزی
درسته که این وبلاگ یه وبلاگ با موضوع آشپزیه ولی فرقش با وبلاگای آشپزیه دیگه اینه
که وبلاگای آشپزی رو یه آشپز مینویسه ولی این وبلاگ رو قراره آشپزچه هایی که آشپزی نمیدونن
یا کم میدونن بنویسن و این زمین تا اسمون فرق میکنه و اگه همه همکاری کنن به نظرم
خیلی هیجان انگیزتره
بنابراین آشپزچه های گرامی ازابتدایی ترین سوال های آشپزی هیچ خجالت، واهمه
وترسی نداشته باشید ودرواقع خودتون ضرر میکنید اگه نپرسید و هر آشپزچه ای که جواب سوالی رو میدونست
بده تا دیگر آشپزچه ها هم یاد بگیرن
غذاهای مخصوص شهرتون غذاهای من درآوردی خوشمزه ای هم که توی خونه درست میکنیدرو دستورشو
بنوسید از طعمش بگید عکسشو بذارید تا دیگران هم ترغیب بشن درستش کنن
هر آشپزچه ای که میخواد تو وبلاگ بنویسه
ایمیلشو بذاره تو صندوق تا رسما نویسنده بشه
اولین پست هر آشپزچه هم معرفی خودش باشه و حتما سن و جنسیتش رو بنویسه و دلیلش برای آشپزچه شدن(مثلا یکی چون دانشجوئه و مجبوره آشپزی کنه بنویسه)
تیتر پست معرفی هم با این فرمول نوشته بشه
اسمتون+ هستم یک آشپزچه
برای مثال من مینویسم:
حدیث هستم یک آشپزچه
اوکی؟
یه چیز دیگه برای عکسایی که میگیرید زیاد وسواس از خودتون نشون ندید
خیلی خودمونی باشید
مثلا میتونید تو شیر جوش نودلیت درست کنید عکس بگیرید بذارید
اینو گفتم که متوجه بشید اینجا فضا خیلی خودمونیه
اصن حالا که اینطوره خیلی خیلی که نمیشه خودمونی باشه
ولی خودمونیه
فعلا حرف دیگه ای نیست جز اینکه
امیدوارم وبلاگمون وبلاگ خوبی بشه
وسالیان سال به فعالیت خودش ادامه بده و شاهدآشپز شدن همه ی آشپزچه هاش باشیم

نظرات 6 + ارسال نظر
سوگلی سه‌شنبه 12 فروردین 1393 ساعت 18:16

سوگلی هستم یه آشپزچه
آقا حتما باید سنمونو بگیم؟؟
جنسیت:دوشیزه
دلیل:ریفیق ناباب:|
(بازیه روزگاره دیگه.بالاخره آدام دوکتور بشه ،موهندیس بشه ،مودور بشه ،ممان بشه ،هرچی که بشه، باید یه حداقل یه روز از زندگیشو پای دیگ و کوره بگذرونه )

سوگلی یک آشپزچه
شما مطئنی متن رو خوندی؟
گفتم بعد ازاینکه ایمیلتونو فرستادین به صندوق و رسما نویسنده شدید تو اولین پستتون خودتون رو معرفی کنید
نه تو اولین نظرتون
حالا سنتم بنویس از این سن به اون سن فرجه

ُسوگلی سه‌شنبه 12 فروردین 1393 ساعت 22:51

نه آخه خیلی زیاد بود..از اول و آخر و وسطش یه خط به عنوان نمونه انتخاب کردم و خوندم
ایمیلو که داری.سن و بقیه اطلاعاتم که داری حتی بیشتر از من دیگه خودت فرم مارو پر کن آبجی

نه با این انگیزه ای که در تو میبینم مطمینم موبه مو دستورهای آشپزی رو میخونی
بعد اونوقت فرم رو میبرید یا میخورید؟

ایلیا سه‌شنبه 12 فروردین 1393 ساعت 23:34

به نام خدا
سلام

امیدوارم از اینجا یه آشپز در بیاد
از اون کلاس که .....
منم هستم
جیمیلمم که دارید

سلام بر آقای مدیر
تنها آشپزچه مذکر وبلاگ با انگیزه ی بالا
امیدوارم آشپزچه های مذکر دیگه ای هم به وبلاگ بپیوندن
که شما هم احساس بدی نداشته باشید
ماهم امیدواریم توکل برخدا
خوشحالیم که هستید فقط پرتوان باشید
که کارشما یکم سختتره چون از منفیه صفر بایدشروع کنید
خانومای وبلاگ هم سطح کلاسو منفیه صفر قرار بدن برای آموزش
شاید یه دانشجو مذکر گرسنه در خوابگاه از اینجا رد شد

خیال چهارشنبه 13 فروردین 1393 ساعت 01:06

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
سلام حدیــــــــث
سلام بچه ها
دست و جیغ و هورااااااااااااااا
عاغا منم هثّم
حدیــــــــــث رو دفتر من عکس خرسی باشه ها. باچه؟!
راستش انگیزه آشپز شدن رو نمیدونم چیه ولی سوال بعدی رو بلدم بپرس
از شوخی بگذریم ولی دیگه حس و حال آشپزی هم نیس فقط یکی از آشپزچه ها اول از همه طرز تهیه حس و حال خوب رو بده لدفن
مرسی حدیث مرسی

ووووووووووووی سیما سلام
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
عاخا باعث خوشحالیه که شماهم هثی
الان که تجربم رفته بالا میبینم دفتر نمیخواد پست هر نویسنده میره
تو کاربری خودش حالا خرسی رم باید ببینم من باید بزنم یاخودت
چون هرنویسنده میتونه برای خودش یه تصویر داشته باشه
تو که انگیزت معلومه با پستایی که میخوای بذاری میخوای چش مارو دربیاری مثلا
وبلاگ زدیم حس و حال پیدا کنیم دیگه
یه چندتا عکس غذا ببینی حله
خواهش دارم ایشاا.. که وبلاگمون خوب وبلاگی بشه
یه وبلاگ بدردبخور

p.t چهارشنبه 13 فروردین 1393 ساعت 19:50

به و به و به ... خیلی هم عالی .. مبارک باشه ...
سلااااااام
منم هستم... البته فعلا عنوان خواننده ...

به و به وبه سلام پی تی خانوم
باعث خوشحالیه
فقط چرا بعنوان خواننده؟
ما آوازه ی قیمه ی شما روشنیدیم
حال نداری بنویسی میتونی عکس غذاهاتو بذاری البته فعلا

گلنوش شنبه 16 فروردین 1393 ساعت 09:44

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
به به به آشپزچه ها
مبارکا باشه
ایشالا یه پا سرآشپز بشین
من فعلا می خونم تا بعدا ببینم چی می شه
دست همگی مرسی

سلااااااااااااااااااااام رییس

متشکریم
ایشاا.. باشمای رییس
چرا رییس ؟
بیا آشپزچه شو رییس
بالاخره باید از یه جا شروع کرد رییس
یه وقت دیدی... رییس
دست شماهم مرسی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد