آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

پیراشکی لذیذ و خوشمزه:دی

سلام

امروز هم با یکی دیگه از برنامه های آشپزچه سوگل در خدمتتون هستیمخیلیاتون کلی نامه ایمیل و پیامک فرستاده بودید تا غذاهای آسون تر آموزش بدیمامروز میخام بهتون آموزش یک غذای سریع الپخت آما خوشمزه رو آموزش بدم.خوب حواساتونو جمع کنید :دی


 

 مواد لازم جهت تهیه پیراشکی:

  • گوشت چرخ کرده به میزان لازم
  • کالباس در صورت تمایل به میزان دلخواه
  • فل فل سبز دلمه ای با توجه به مقدار گوشت و کالباس ب مقدار اندازه
  • گوجه فرنگی چندتا
  • یک بسته خمیر پیراشکی آماده مرغوب:)
  • نمک و فلفل و ادویه و زرد چوبه و رب گوجه و هرادویه دیگه ای که دوس داشتید به مقدار لازم
  • روغن و یک ظرف نسبتا گود برای سرخ کردن پیراشکی ها
  • پیاز یک عدد
  • قارچ هرچقد که دوست داشتید
  • پنیر پیتزا


طرز تهیه:

پیراشکی از جمله خوراکی هایی هست که به هر میزان که دوست داشتید میتونید درش خلاقیت به خرج بدید و هرچیزی که دوست داشتید داخلش بریزید.من مقدار مواد رو میزارم به عهده خودتون تا با توجه به تعداد پیراشکی مورد نیاز و سلیقه غذایی خودتون استفاده کنید.

اول پیاز رو ریز ریز کنید و داخل روغن سرخ کنید و بعدش گوشت چرخ کرده و کالباس رو بهش اضافه کنید.و خوب تفت بدید تا پخته شن.بعد گوجه رو ریز ریز کنید و داخل مواد بریزید و سپس فلفل دلمه ای ها رو ریز کنید و اضافه کنید و نمک و فلفل و ادویه هارو بهش اضافه کنید.

قارچ ها هم داخل یه ظرف دیگه خورد کنیدو روی حرارت بالا بزارید و یه مقدار کمی روغن و آب لیمو(برای اینکه رنگش سیاه نشه و طعمش خوب شه) اضافه کنید و تند تند هم  بزنید تا قارچ هاتون به اصطلاح آب نندازه و بعد اینکه یه مقداری پخت به بقیه مواد اضافش کنید.

یه مقدار رب داخل نصف لیوان آب جوش قاطی کنید و روی مواد بریزید و بزارید و درشو بزارید تا 5-6 دقیقه مغز پخت بشه.و بعد درشو برداید تا اگه آبی هست خشک بشه.

بعد خمیرهای پیراشکی رو دونه دونه بزارید رو یه سطح صاف و داخلش یه مقدار سس و پنیر پیتزا بریزد و مواد رو به اندازه ای وسط خمیر بریزید که موقع بستن پیراشکی بیرون نریزه.بعد یه طرف خمیر را روی طرف دیگر قرار میدیم و یه نیم دیره درست میکنیم و اطرافش رو با چمگان یا هرچیز دم دستی فشار میدیم که بسته شه.بعد اینارو توی روغنی که داغ شده میریزم تا هر دو طرفش سرخ و ترد بشه.پیراشکی شما آمادست.نوش جان

نظرات 2 + ارسال نظر
p.t جمعه 22 فروردین 1393 ساعت 12:09

سلام
به به ... دست شما دردنکنه ....

سلام
خواهش میکنم...کاش میشد خود غذارو میزاشتیم آپلود شه تا از خونتون دانلود کنید میل کنید

خیال یکشنبه 24 فروردین 1393 ساعت 13:25

سلام
آشپزچه سوگلی خیلی جالبه
منم همین مواد رو حالا یخده کمتر یخده بیشتر تو خمیر پیراشکی میذارم یعنی همین مواده فقط بجای قارچ و کالباس، سیب زمینی سرخ شده و پخته شده میریزم
قدیمیا مادربزرگا و پدربزرگام بهش میگفتن دست پیچ یا همون سموسه امروزی ولی خیلی لذیذه
مرسی "پیکاسوگلی"

سلاام آشپزچه سیما
سیما جون آموزش سنبوسه رو هم بزار.من تاحالا درست نکردم.ولی فک کنم خیلی خوشمزه باشه
خواهش میکنم سیمای عزیزمممم
منتظر غذاهای شما هستیممممم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد