آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

جوجه کباب

سلام

امروز با جوجه کباب در خدمتتون هستم

غذایی که خیلی راحت درست میشه و طرفداران زیادی هم داره ....

 

مواد لازم : زعفرون آب شده به میزان لازم

پیاز : به میزارن لازم

گوشت مرغ تازه


  

دستور پخت :

اول باید گوشت مرغ رو در اندازه های معمول برای جوجه خورد کنید

میتونید از گوشتهای سینه و کتف و بال مرغ استفاده کنید

بعد از اینکه مرغ رو آماده کردین باید اونو توی زعفرون آب شده قرار بدید و خوب آغشتش کنید

تا عطر و رنگ زعفرون بگیره وقتی که حسابی زعفرون به خورد مرغ رفت حالا موقع اضافه کردن

پیاز هلالی شدس ...

دقت کنید که پیاز بعد از زعفرون به مرغ اضافه بشه و نه قبلش چون اونجوری زعفرون مرغ بیخودی به پیاز

منتقل میشه

حالا میتونید مرغ آماده شده رو بزارید توی یخچال تا فردا روی زغال یا گاز کباب کنید

تاکید میکنم که شب قبل باید این مواد رو آماده کنید

امیدوارم لذت ببرید ....




http://s5.picofile.com/file/8119683126/03042014075.jpg

نظرات 3 + ارسال نظر
سوگلی جمعه 22 فروردین 1393 ساعت 13:16

سلام
به به مخصوصا اگه تو طبیعت پخته و خورده شه کیفش دو چندان میشه
بعد از اینکه از رو ذغال برداشتید بلافاصله روش کره بمالید خیلی خوشمزه تر میشه

سلام
مخصوصا سیزده به در ... کنار خانواده
دیگه اینا فوتهای کوزه گریه ... ممنون
انشاالله همگی درست کنیم و کنار خانواده هامون مصرف کنیم

خاتون جمعه 22 فروردین 1393 ساعت 17:43 http://khatoonbaji.com

سلام
اگه تو مایع جوجه از فلفل دلمه ای و پودر سیر وفلفل سیاه وکمی روغن زیتون استفاده کنید، جوجه ترد و خوش طعم تری دارید

سلام
این نکته هایی که توی نظرات به مبحث اضافه میشه
خیلی جالبه
از اونجایی که شاید بقیه هم بخوان جوجه رو آموزش بدن
پیشنهاد میکنم توی قسمت نظران همینجا مطرح کنن
اینجوری کار تکراری نمیشه
و اینکه کاش میشد غذاهارو دسته بندی کرد
تا هرکی خواست راحتتر پیداشون کنه(رونوشت به خانوم مدیره)

در مورد فلفل باید توجه کرد که کسی حساسیت نداشته باشه
چون اذیت میشه

ممنون بابت نکات خانوم خاتون

p.t جمعه 22 فروردین 1393 ساعت 17:47

خیلی هم عالی ...
ممنون

نمیخواید درست کنید?
متاسفانه اینو نمیشه ریخت پای گلدون
ولی میشه گربه هارو تلف کرد

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد