آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

سیب زمینی سرخ کرده

سلام


امروز با یه غذای ساده و مجردی در خدمتتون هستم

البته زمانهایی که زیاد گشنه نیستین یا حال آشپزی ندارید

برای خانواده ها هم جواب میده


مواد لازم

سیب زمینی : به تعداد لازم

پیاز : یک عدد

زرد چوبه : یه کوچولو

گل پونه : به مقدار لازم

  

اول سیب زمینی هارو میشوریم و میزاریم توی قابلمه تا آب پز بشن

بعد پیاز رو خلال ریز میکنیم و توی روغن سرخ میکنیم

یکمم بهش زرد چوبه میزنیم تا رنگش زرد بشه

دقت کنید زرد چوبه کمش خوبه زیاد بشه هم ضرر داره هم غذارو تلخ میکنه

وقتی هر دو تا مورد آماده شدن

سیب زمینی هارو پوست میکنیم و پیاز داغ مخلوط میکنیم و با گوشت کوب میکوبیم

تا باهم مخلوط بشن

غذای ما آمادس

فقط اگر مثل من پیازشو دوست ندارید میتونید موقع مخلوط کردنشون پیازاشو برای کسانی که

پیاز نمیخوان نریزید و فقط روغنشو به سیب زمینی اضافه کنید

حالا میتونید سیب زمینی رو با گل پونه(نه خود پونه، گلشو خشک میکنن و میشه یه جور جاشنی) و نون میل کنید

البته سس قرمز هم میشه

و حتی اگر خواستین میتونید باهاش ساندویچ درست کنید یعنی با خیارشور و گوجه ....




http://s5.picofile.com/file/8120365942/04012014084.jpg


نظرات 8 + ارسال نظر
p.t پنج‌شنبه 28 فروردین 1393 ساعت 19:25

سلام
چه ساده ....:|
یه وقتهایی که آدم میخواد واسه دانشگاه یه لقمه کوچولو داشته باشه خوبه ... خیلی هم وقت نمیبره آماده کردنش...
تا حالا پونه نخوردم ....
حالا چرا سبزش کردید؟

سلام
خیلی سادس
ساده و سر به راه
آره برای وقتایی که حوصله غذا پختن ندارید اما گشنه هم هستین
گل پونه خیلی عطر خوبی داره
گلهای پنفش پونه رو میچینن و خشک میکنن به عنوان سبزی معطر
میشه با دوغ یا اینجور غذاها خورد

سبزش نکردم نمیدونم چرا اینجوری شد :|

سوگلی پنج‌شنبه 28 فروردین 1393 ساعت 19:31

سیب زمینی سرخ کرده؟!؟!؟!یا آبپز؟؟

اسمش سیب زمینی سرخ کردس چون پیازش سرخ میشه
شاید ...
نمیدونم من از اول اینجوری شنیدم

خاتون پنج‌شنبه 28 فروردین 1393 ساعت 21:54

سیب زمینی سرخ کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما تو ولایتمون بهش میگیم سیب زمینی پیاز داغ
با پیاز حال میده

نکنه هم ولایتی هستیم؟!!
سیب زمینی پیاز داغ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی طولانیهههههههههههههههه
یاد اون سوال طنز افتادم
به یه نفر گفتن به پرنده ای که بالای کوه زندگی میکنه و علف میخوره چی میگن؟
گفت نمیدونم
گفتن بهش میگن پرنده ی بالای کوهِ علف خوار :|

از پیاز توی غذا بدم میادددددددددددد

خیال پنج‌شنبه 28 فروردین 1393 ساعت 22:29

بار اوله دستور این غذا رو میبینم!
چه بامزه.
سیب زمینی،نازنین ترین رفیق آشپزیمه
گاهی وقتا که حال آشپزی نیست یا غذاها تکراری شده، ساده ترین راهش سرخ کردن سیب زمینیه بعد موقع سرو روش سس کچاپ و آویشن میریزم
------------------
(من درحال اثاث کشی_ دیگه توانی برای آشپزی نمونده
یک هفته ست مأموریت پاکسازی غذاهای یخچال و فریزر رو دارم) :|
بتونم فردا یا پس فردا شب درست میکنم
نتیجه گزارش داده میشه

الانم که گرون شده
و میشه گفت این غذای ساده یه غذای پادشاهیه!
برید درست کنید پز بدید بگید ما امشب سیب زمینی سرخ خوردیم
راستی سیب زمینی خلال کردین روش پنیر پیتزا بزنید خیلی باحال میشه
----------------
به سلامتی
دارید میرید پاریس؟
مگه مارسی چش بود؟
سلام منو به ایفل برسونید

ali پنج‌شنبه 28 فروردین 1393 ساعت 22:48 http://taklink.blogsky.com

این یک غذای شیرازیه که بهش میگن دوپیازه آلو نه سیب زمینی سرخ کرده!شیرازیها به سیب زمینی میگن آلو و چون ترکیبش به این صورته که به ازاء هر سیب زمینی 2 عدد پیاز مصرف میشه بهش میگن 2 پیازه آلو.


اونوقت به آلو چی میگن؟
کاکو جاننننننننننن با این اسم باحالت داغونم کردی
یعنی له له شدم ..هاهاهاهاهاها
خب هرجایی فرهنگ و خرده فرهنگ خودشو داره
نمیشه ایراد گرفت
توی خونه ی ما اسمش اینه
به نظرم درست یا غلطش هم مهم نیست
سلیقس و خرده فرهنگ

ali پنج‌شنبه 28 فروردین 1393 ساعت 23:16 http://taklink.blogsky.com

اصالت غذا مهمه که مال شیرازه.اسمش هم متاسفانه اونی که شما میگی غلطه.چون سیب زمینیش آب پزه نه سرخ کرده!نمیدونم این اسم را از کجا آوردی!در ضمن شیرازیها به آلو میگن آلو بخارا.تو اینترنت اگر یک سرچ بزنی طرز تهیه اش را میبینی.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D9%88%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D9%87_%D8%A2%D9%84%D9%88

ای بابا ...
حتما که نباید اسم غذا ربطی به محتویاتش یا طرز تهیه اش داشت باشه
مثلا همین آب دوغ خیار اگر بخوایم اسمشو حلاجی کنیم
میبنیم که آب ماست خیار سبزی نون هستش و اصولا اون اولی اشتباه و ناقصه!
یا مثلا جوجه کباب که در اصل مرغ کباب میشه و نه جوجه!
یا کباب برگ که اصلا هیچ شباهتی به برگ نداره توشم برگ ریخته نمیشه!
کلا اسم غذاها سلیقس
میرزا قاسمی
کالاجوش
اشکنه
کوفته!
.....
نمیشه زیاد رو اسما حساس شد
بعد یه چیز دیگه بابا مرد حسابی من به سیب زمینی آبپز همراه با پیاز سرخ شده میگم سیب زمینی سرخ
شما که به سیب زمینی میگی آلو
وجدانی کدومش اشتباه تره؟!!!
بی خیال
درست کن بخور لذت ببر
نوش جان

خیال جمعه 29 فروردین 1393 ساعت 23:08

پاریس کجا بود
مسافرت خارج ما فوق فوقش تهرانه
هعــــــی عاااغاااا پاریس و سوئد و لندن رو به خواب میبینم نه به بیداری...
قصر بهرام بهتون سلام میرسونه

قصر بهرام از ایفل بیش نباشه کمتر نیست
پاریس هم میرید
یاد یه جمله ی قصار از ریحانه خانوم افتادم
حالا انشاالله رفتین پاریس به ایفل سلام برسونید

حدیث جمعه 26 اردیبهشت 1393 ساعت 20:39

سیب زمینی سرخ کرده
بعد شما به سیب زمینی سرخ کرده چی میگید اونوقت؟
دیب زمینی سرخ کرده؟
سیب زمینی دم کرده؟
-----------------------------------------------------------
من این ورژن این غذا رو بخاطر همون پیازداغش دوست ندارم
ولی این ورژنشو میخورم
همراه سیب زمینی ها یک تخم مرغ هم میذاریم تا آبپز شه
بعد سیب زمینی ها و تخم مرغ رو با گوشت کوب له میکنیم
ودر مرحله آخر کره ذوب میکنیم و میریزیم توش و هم میزنیم
توجه کنیم که کره داغ باشه در غیر این صورت سیب زمینی
یدست نمیشه و گوله گوله میشه
این غذا با پیاز خام خعلی میچسبه

کلا من با پیاز در غذا مشکل دارم
البته میدونم که غذارو خوش طعم و خوشبو میکنه
ولی مزه ی خودش مزخرفه
دیگه اینم مثل اینگلیسی نمیشه تحت الفظی ترجمش کرد
اون موقع باید میگفتیم
سیب زمینی کوبیده شده همراه با پیاز داغ و روغن و زردچوبه :|

گیر ندهید، گیر دادن خوب نیست (رئیس :دی)

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد