آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

آبگوشت

امروز میخوام طرز تهیه درست کردن آبگوشت رو بهتون بگم

البته آبگوشت رو بار میزارن

مواد لازم

1- گوشت آبگوشتی به میزان کافی

2- نخود و کمی لوبیای سفید

3- پیاز و سیب زمینی

4- زرد چوبه، رب و نمک به میزان کافی

5- نون بربری

   

آبگوشت باید از اول صبح بار گذاشته بشه

اول گوشتمون رو پاک میکنیم همراه با کمی دنبه و نخود و کمی لوبیا سفید (و احیانا یه دونه پیاز درسته)

میندازم توی زودپز یا قابلمه .... روشم پر میکنیم آب

و میزاریم تا قشنگ با حرارت متوسط به جوش بیاد و وقتی جوش اومد حرارتشو ملایم میکنیم

تا خوب گوشتش پخته بشه و آبش هم کمتر بشه

وسطای کار سیب زمینی رو که پوست گرفتیم به صورته درسته  به آبگوشت اضافه میکنیم

میتونید سه یا چهارتا سیب زمینی متوسط بندازید توی آبگوشت

بعد در همین زمان یکی دو قاشق رب هم بهش اضافه میکنیم تا رنگ بگیره

و باز میزاریم تا به پختن ادامه بده

ده دقیقه مونده به اینکه خواستیم ناهار بخوریم میایم و اون دنبه هایی رو که اول انداختیم با قاشق یا کفگیر

از آبگوشت میگیریم و به همراه کمی نخود پخته شده و یه پیاز خام خورد شده و زرد چوبه و نمک

حسابی با گوشکوب میکوبیم و وقتی حسابی به خورد هم رفت به آبگوشت اضافه میکنیم

میتونیم بزاریم بیشتر از ده دقیقه باز روی حرارت ملایم باشه و وقتی خوب جا افتاد دیگه آماده ی خوردنه

اکثر ایرانی ها آبگوشت رو با نون سنگک میخورن ولی اگر فقط یبار اونو با بربری بخورید دیگه با سنگک

بهتون مزه نمیده!

پیازچه و گوجه شور همراه آبگوشت فراموش نشه ....

نوش جان




http://s5.picofile.com/file/8123405818/25042014089.jpg

نظرات 3 + ارسال نظر
حدیث جمعه 26 اردیبهشت 1393 ساعت 20:23

یعنی الان شما صبح پاشدید آبگوشت بار گذاشیتید یعنی
اون مرحله ی دنبه کوبیش بود
جالب بود
ماچیزی به دنبه اضافه نمیکنیم تو مرحله چرا؟
کلا با آبگوشت میونه خوبی ندارم
ولی به کسی نگیدا بعضی وقا اونم بعضی وقتا
پدرم گرام چنان با اشتها میخورن آدم هوس میکنه
ولی خب دوست ندارم دیگه
شاید تو مرحله ی دنبه کوبی اینا رو اضافه کنیم خوشمزه شه کی میدونه جز آشپزچه آقای مدیر
----------------------------------------------------------
این عکسه بیشتر تبلیغ نونه تا آبگوشت که

اینو مادر گرامی بار گذاشتن
و من فقط زحمت خوردنش رو کشیدم
مگه میشه اضافه نکنید؟
پس رنگش چی؟
نمکش؟
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایرانیاس
و خیلیم مقویه
البته برای اونایی که چربی خون دارن و یکم سنشون بالاست
زیاد مناسب نیست ...
حالا این حالت عادی آبگوشت بود
احتمالا ریزه کاری بازم داره تا خوشمزه تر بشه
من بیسشو گفتم
یعنی هزار بار از مادرم پرسیدم اینو تا حفظ شدم بیام بنویسم
:|
-----------------------------
دیگه نونا غلبه پیدا کردن بر آبگوشت
ولی حتما با بربری بخورید
تا تفاوت را احساس کنید

خیال پنج‌شنبه 1 خرداد 1393 ساعت 18:06

سلام
عاغا قبول نی من به اینترنت دسترسی نداشتم عاخه چرا زودتر از من این غذا رو آموزش دادیددددددددددد
آبگوشت خیلی دوس دارم
هفته ای یک بار اونم دسته جمعی خیلی مزه میده
----------------------
عاغا منم بگم چیجوری آبگوشت بار میزارم؟آبگوشتاااااااااااااااا!!

سلام
منکه قبلا گفتم
نظراتتون رو زیر همین پست اضافه کنید
اتفاقا خوشحال میشم طریقه های دیگه آبگوشت رو بدونم
اصولا تمام آشپزا برای خودشون سبک دارن
مثلا نیمرو به سبک معاون فرهنگی :|

p.t شنبه 3 خرداد 1393 ساعت 16:35

بــــــــــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــــــــــه
آبگوشت خیلی خوبه ...
دستتوت درد نکنه

خواهش میکنم
آبگوشت خوب است
خوب آبگوشت است (:دی)

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد