آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

شله زرد



سلام دوستان 

خوبید؟ نمازو روزه هاتون قبول باشه

از اونجایی که ماه مبارک رمضان ٬شیربرنج و حلوا وشله زرد میچسبه سعی میکنم دستور پخت همشونو براتون بزارم

با شله زرد شروع میکنم ٬ امیدوارم خوشتون بیاد

  

شله زرد

مواد لازم:

برنج     ۱پیمانه

شکر     ۲پیمانه

گلاب     نصف پیمانه

آب       ۴پیمانه

خلال بادام    نصف پیمانه

پودر هل   به میزان لازم (اگه دوست داشتین)

زعفران دم کرده   به میزان لازم

کره     ۲۵گرم

پودر دارچین و پودر نارگیل و پرک بادام هم برای تزیین به مقدار لازم


ابتدا برنج رو خوب میشوریم و میذاریم خیس بخوره بهتر برنج و از شب قبل خیس کنیم.آب برنج خیس شده رو خالی کردهو ۴ پیمانه آب رو داخلش میریزیم و میزاریمش روی گاز ٬ تا حسابی بپزه(پختن برنج به خودتون بستگی داره بعضی افراد دوست دارن برنج شله زرد معلوم باشه بعضی ها هم دوست دارن حسابی برنج له بشه) اگه میخواین برنجتون زیاد له نشه بهتر اواسط کار یک لیوان شکر رو بهش اضافه کنید  بعد که پخت لیوان بعدی شکرو اضافه کنید اگر مخلوط سفت شد میتونید یکم آب بهش اضافه کنید.در غیر اینصورت دو تا لیوان شکر رو بعد از پختن برنج اضافه کنیدخلال بادام٬ زعفران دم کرده و پودر هلم تو این مرحله اضافه میکنیم(مقدار زعفرون بستگی به شما داره که میخواین رنگ شله زردتون چقدر زرد باشه) خوب که رنگ داد در آخر کره وگلاب رو اضافه میکنیم تا عطرش باقی بمونه بعد اجاق و خاموش کرده  ودمکنی رو روی در قابلمه میذاریم تا جا بیفته بعدم که شله زرد رو میکشیم توی کاسه و خانومای هنرمند با پودردارچین و پودر نارگیل شروع میکنن به هنرنمایی 


نوش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد