آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

سس بلال





یکی از خوشمزه های من بلال آب پز شده با سس فرانسویه 

فقط سس فرانسوی

سس مایونزو اینا خوشمزش نمیکنه فقط سس فرانسوی

اگه تا الان بلال رو فقط به صورت کبابی میخورید این ورژنو بهتون پیشنهاد میکنم


+ بلال شیر رو با آب٬ بدون نمک نیم ساعت بپزید بعد با سس فقط فرانسوی نوش جان کنید

در  تجربه اینجانب بلال نمک زده شده تایید نشد


نظرات 1 + ارسال نظر
علی دوشنبه 24 خرداد 1395 ساعت 22:14

اختصاص و نزخرفه

خب اینم نظریه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد