آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

خورشت قیمه فوری

سلام

قیمه امروزو از روی دستور پخت همون سایتی که معرفی کردم درست کردم البته با یه مقداری تغییرات.که تقریبا از قیمه های همیشگی زودتر آماده میشه.ساعت 12 ظهر تازه یادم افتاد نهار درست نکردمدر یک حرکت انتحاری رفتم برنج و لپه خیسوندم و از اونجایی که گوشت دیر پخته میشه به جاش از گوشت چرخ کرده استفاده کردم.و طعمش خیلی جدید و خوشمزه شده بود،طوری که همه راضی بودن


 

  •  موارد مورد نیاز


  • گوشت چرخ کرده تقریبا 250 گرم.ولی هرچقد دوست داشتید میتونید بریزید:دی
  • پیاز دو عدد متوسط
  • لپه یک و نیم پیمانه
  • گوجه فرنگی سه تا متوسط
  • سیب زمینی 2 تا بزرگ
  • نمک و فلفل و ادویه به مقدار دلخواه
  • روغن برای سرخ کردن
  • رب گوجه یه قاشق غذاخوری
  • آرد چند قاشق




طریقه پخت:

اول یه پیاز متوسط داخل گوشت چرخ کرده رنده کنید و نمک و زرد چوبه و فلفل اضافه کنید و خوووووب ورز بدید تا کاملا یه دست شه.بعد کوفته های کوچولو اندازه فندق درست کنید و بعد کف سینی آرد بریزید و کوفته هارو توش قل بدید تا آرد بهشون بچسبه.بعد توی ماهیتابه روغن بریزید و بزارید رو گاز تا کاملا داغ شه.بعد کوفته هارو داخلش بریزید و بزارید یه سمتش کاملا سرخ شه و بعد آروم هم بزنید تا همه طرفش سرخ شه.

یه پیاز متوسط دیگه داشتیم که باید ریز ریز خوردش کنید و داخل قابلمه با روغن تفت بدید تا سرخ بشه.بعد لپه هایی که قبلا خیسونده بودید رو بدون آب داخل قابلمه بریزد و تفت بدید.

نکته:لپه معمولا یه بویی داره که ممکنه ازش خوشتون نیاد.برای اینکه این بو از بین بره میتونید اول لپه رو جداگانه داخل یه ظرف دیگه با آب بپزید وقتی دو سه تا قل زد و جوشید این آب رو خالی کنید.بعد لپه رو به پیازای سرخ شده اضافه کنید تا تفت بخوره.این کار دو تا فایده داره:اول اینکه باعث میشه با خوردن لپه شکمتون نفخ نکنه.دوم اینکه بوی نامطبوع لپه ازبین میره. و غذاتون خوشمزه تر میشه:)


حالا گوجه هارو رنده کنید و بدون پوست داخل مواد رو گاز بریزید و خووووب تفت بدید تا گوجه ها پخته شه و به خورد مواد بره.تفت دادن لپه باعث میشه که لپه بعدا له و خورد نشه و شکل خودشو از دست نده.

یه مقداری ادویه بریزد و یکی دو تا لیمو عمانی رو سوراخ کنید و داخل مواد بریزید و با سه لیوان آب بزارید بجوشه و قل قل کنه و بپزه.

حالا توی یه ماهیتابه کوچولو یه ذره روغن بریزد و با رب گوجه تفت بدید و نمک و ادویه و آبلیمو بریزد توش و یه مقدار هم بزنید و اینو داخل مخلوط لپه و پیاز بریزید.این تفت دادن رب قبل از اضافه کردن به مواد باعث میشه غذاتون خوشمزه تر  و خوشرنگ تر شه.

حالا کوفته هارو هم به مواد اضافه کنید و درش بزارید تا یه رب خوب طعم مواد به خورد هم بره.

سیب زمینیهارو هم من سرخ میکنم و بعدا میریزم رو خورشت آماده شده.




نظرات 4 + ارسال نظر

خیلییییی خوبه

شهروز شنبه 29 شهریور 1393 ساعت 21:16 http://shahrooz80.blogsky.com

دست شما درد نکنه

ممنون

a شنبه 29 شهریور 1393 ساعت 23:53 http://ploton.blogsky.com

سلام برا متنتون ووبلاگتون بعدنظرهم میزارم ولی چون
دراین مهرکه پیش روداریم تولدیکی ازعزیزانم هست که دوست دارم



براش تبریک تولدجمع کنم ازشمادعوت می شودهرچقدرشد البته هرچه زیادتربهتر



ممنون میشم دراین پست فقط تبریکهایتان رابزارید

خیال جمعه 4 مهر 1393 ساعت 15:01

چه میکنه آشپزچه سوگلی
دست مریزاد داری
تچکر

خواهچ میکنم سیما جون جون
نوش جون

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد