آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

کیک یزدی (سه تخم مرغی)


سلاااام به همه ی همراهان آشپزچه ها

اول بفرماییدکیک یزدی

خوشمزست؟

حالا بریم ببینیم این کیک یزدیا چطوری کیک یزدی شدن؟


 

 

دستور این کیک یزدیای خوشمزه رو میتونید از اینجا یاد یگیرید

ایندفعه تجربیاتی که تو پست کیک یزدی دو تخم مرغی نوشته بودمو رعایت کردم

و واقعا رو نتیجه اثر گذاشت پس یبار تجربیات رو مرور کنید

امممممم برای ریختن مواد توی کپسولای کیک یزدی هم  از دوتا قاشق استفاده کردم

که رو سرعت کارم تاثیر گذاشت

این مقدار موادی که در دستور اومده با قالب های کیک یزدی

۱۷ تا کیک یزدی خوشمزه به من داد 

وبه نظر من بافت سه تخم مرغی خیلی بیشتر شبیه کیک یزدیای بیرونه

بافت دوتخم مرغی بیشتر شبیه کیک خونگی بود

خلاصه که زودی دست به کار شیدو این کیک یزدیارو درست کنیدو

از خوردنش با نسکافه یا چای لذت ببرید


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد