آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

خرد کردن فلفل دلمه ای / گوجه فرنگی{سیب زمینی}

تا حالا دقت کردین که شما مواد غذایی رو چطور خرد میکنیدوآشپزان ماهر چطور؟

یانه مثل خیلیا معتقدید که خرد کردن خرد کردنه دیگه و بقیش سوسول بازیه

یه کوچولو که دقت کنید میبینید اولین مرحله کیفیت و ظاهر خوب غذا از خرد کردن شروع میشه

هر موادغذایی با فرمی که داره روش و اصول خاص خودش رو برای خرد کردن داره

اگه این اصول رو بدونید و بهش توجه کنید خیلی سریع موادرو به بهترین شکل خرد میکنید

اگه میخواین این اصول رو بدونید

پس با ما همراه باشید

 

 سعی کنید برای خرد کردن از تخته مخصوص خرد کردن یا یه بشقاب یا یه سینی و چاقوی تیز اسفاده کنید

چون روی هوا و با چاقوی کند خرد کردن نتیجه مطلوبی نخواهد داشت 


 

برای خرد کردن فلفل دلمه ای ابتدا سر وته اون رو میبرید 

ومغز فلفل رو خارج میکنید



حالا بدنه فلفل رو به دو نیم تقسیم میکنید

واز طول به صورت نواری نواری برش میزنید(خطوط مشکی)

از عرض این کار رو انجام نمیدید چون تعداد فلفل های بیشتری رو باید به شکل نواری برش بزنید

و از سرعت شما کم میکند



اگر فلفل رو به صورت حبه ای میخواستید بعد از برش عرضی برش طولی هم انجام میدید



برای خرد کردن گوجه فرنگی ابتدا برش های حلقوی رو از ابتدای گوجه تا انتهای گوجه میزنیم



بعد هر حلقه رو از یک محور برش میزنید 



واگه حبه ای خواستید از محور دیگه برش میزنید



البته این روش برش گوجه برای زمانی که چاقوی تیز ندارید و میخواید از له شدن گوجه جلوگیری کنیدتوصیه میشه

وگرنه برای غذاهایی که ظاهر گوجه مهم نیست به خاطر زمانبر بودن توصیه نمیشه


*برای خرد کردن سیب زمینی به شکل نواری و حبه ای از روش خرد کردن گوجه که توضیح داده شداستفاده میشه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد