آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

خاتون هستم یک آشپز

اول سلام

من یک آشپز هستم  

برخلاف آشپزچه های دیگه من عااااااااااااااااااااشق آشپزیم

غذاهام تا حالا خراب نشده اما رو دسر باید کار کنم ولی من هنوز یک آشپز هستم

اینجا هستم تا بهتون کمک کنم تا از آشپزچه بودن در بیاید و یه پا آشپزبشید برای خودتون

برنج (کته)




از اونجایی که اصلا تنبل نیستم گشتم تا دستور برنج کته رو پیدا کنم که لینکش کنم ولی انگار انقدر درست کردن برنج آسونه که کسی بهش نپرداخته 

واقعانم درست کردن کته آسونه و فقط چندتا فوت داره که اگه یاد بگیرید و انجامش بدید یه برنج و خوب و خوشمزه خواهید داشت

اما اون فوتا یعنی چی میتونه باشه؟

پیمانه،سردی و گرمی آب ٬شستن برنج ٬میزان آب٬ ظرفی که برنج توش پخته میشه ، مدت زمان خیساندن برنج، میزان نمک و روغن و میزان شعله


پیمانه: انتخاب پیمانه با خودتونه پیمانتون میتونه لیوان، استکان یا حتی کاسه باشه این بستگی به شما داره که چقدر برنج و برای چند نفر (کم خور،پرخور)میخواید برنج درست کنید پیمانه استاندارد پیمانه ایه که توی پولوپزهاست معمولا برای هر نفر یه پیمانه پولوپزی میریزن


سردی و گرمی آب: ما توی برنج درست کردن با آب سرد کاری نداریم چون آب سرد برنج رو خرد میکنه و نمیذاره قد بکشه فقط آب داغی که دست رو نسوزونه چه توی شستن چه توی خیساندن که توی خیساندن بهتره آب داغی که دست رو میسوزونه باشه


شستن برنج: برنج رو باید با آب داغی که دست رو نمیسوزونه انقد شست که آبش زلال شه که این شستن معمولا از سه مرتبه فراتر نمیره چون برنج خرد میشه زیادم چنگ نباید زد


میزان آب: به ازای هر یک پیمانه برنج ،دو پیمانه آب داغنیاز دارید(این فرمول رو حفظ کنید)

برای میزان آب یه راه اندازه گیری هم بین بسیاری از خانوما رایجه که میگن به اندازه ی یه بند انگشت روی سطح برنج باید آب

باشه که میشه گفت دقیق نیست

ظرفی که قراره برنج رو توش بپزیم: اینجا دیگه یکم باید از عقل کار کشیده بشه و متناسب با پیمانه ظرف انتخاب بشه اما اگه یه وقت واقعا بین انتخاب ظرف موندین میتونید برای تست از راه یه بند انگشت استفاده کنید یعنی اگه ظرفتون با پیمانتون تناسب داشته باشه باید یه بند انگشت آب روی سطح برنج رو بگیره 

اگر واقعا دیگه تو شرایط خیلی خیلی سختی قرار گرفتید ظرف بزرگ به از ظرف کوچکه چون ظرف کوچک برنج رو نرم میکنه

حتما شنیدید که میگن جای برنج تنگ بود ببخشید برنجمون اینشکلی شد  تو این شرایط خیلی سخت حتما از فرمول به ازای هریک پیمونه برنج دوپیمونه آب داغ استفاده کنید


خیساندن: خیساندن ،تو برنج درست کردن یه اصل مهمه که بعضیا چون تنبل تشریف دارن ازش رد میشن ولی اونوقت میدونید چه بلایی سر برنجشون میاد اولا که برنجشون یه بوی خاصی میده مخصوصا اگه از این هندیا باشه و اگه هندی نباشه مغز پخت نمیشه و قد نمیکشه ، حداقل زمان خیساندن بیست دقیقه تا نیم ساعته



میزان نمک  و روغن: میزان نمک و روغن هم بستگی به پیمونتون داره که معمولا برای هر پیمانه پولوپزی یه قاشق چای خوری نمک(بچشید اگه کمه باز اضافه کنید) و یک قاشق غذا خوری روغن جامد و حتما میدونید که برنج کم نمک و کم روغن اصلا خوشمزه نیست نمک رو تو مرحله خیساندن اضافه کنید و روغن رو وقتی آب برنج کشیده میشه


اما میزان شعله: خب اولا متناسب با ظرفتون یکی از شعله های گاز رو انتخاب میکنید شعله 

تا تبخیر آب ----->متوسط،بعداز اینکه آبشو کشید و تو مرحله دم گذاشتن ------>کم ،به مدت نیم ساعت


اونطوری نگاه نکنید برنجمون همش هشت فوته میدونم میدونم همیشه درسای تئوری کسل کننده بوده

پس حالا که فوتا رو میدونید بریم آشپزخونه

 

ادامه مطلب ...

مدیره: به همکاری نیازمندیم

سلام آشپزچه های خوب ٬خوب آشپزچه ها

لازم دیدم همین اول وبلاگی یه چیزی رو بگم

چون آدمی نیستم که بی دلیل چیزی رو از کسی بخوام خواهشا وقتی میگم این کارو انجام بدین

انجام بدین وگرنه با صابون میام سراغتون

الانم اگه توجه کنید وبلاگ همش نوشته است با پست های طولانی و این جذابیت وبلاگ رو میاره پایین

برای حل این مشکل همه، تاکید میکنم همه میخوان پست بذارن به این موارد دقت کنن

۱)با قلم ۲ فونت tahoma بنویسید نبینم سوگلی فونتاش ریزو درشت شه سوگلی تو وبلاگ خودتم اینطوری مینویسی

اینجا هم وبلاگ خودته ها خلاصه هر گلی زدید به سر خودتون زدید

قشنگ جاهایی که باید اینتر بزنید اینتر بزنید ویرگول میخواد ویرگول بذارید جایی توجه میخواد رنگیش کنید هایلایت کنید بولدش کنید خلاصه یکم سلیقه به خرج بدید

۲)اول عکس اون غذایی که از اینترنت گرفتید رو بذارید بعد مطلبتونو بنویسید و اگه اون غذارو درست کردید بعد عکس غذای خودتون رو بذارید یا نه اگه دنبال دردسر هستید عکس غذای خودتون و عکس غذای اینترنتو بچسبونیدبه هم اول مطلب بذارید

من هی میخوام سختگیری نکنم ولی نمیشه برای یه وبلاگ خوب داشتن سختگیری لازمه

پس عکسا اول باشه که جذابیت وبلاگ بره بالا

۳) منبع رو حتما بنویسیدو سعی کنیدبه صورت لینک باشه تا برای خواننده زحمت ایجاد نکنه

مشورت :

اگه کسی چه آشپزچه ،چه مخاطب وبلاگ غذای هر نویسنده رو درست کرد عکس گرفت برای همون نویسنده بفرسته تا تو همون پست بذاره

یانه به مدیره بفرسته یه آلبوم درست کنیم برای این کار

نظرتون چیه؟

من میگم اگه تو همون پست باشه و برای هر نویسنده فرستاده بشه بهتره چون یه نفر که بعدا میخونه میبینه چندنفر و با چه نتایجی اون غذا رو درست کردن

ولی یه مشکلی اینجا هست

همه تو یه زمان غذارو درست نمیکنن عکس بگیرن بفرستن واینطوری هی باید اون پست آپدیت بشه

پس چکار کنیم؟


30MA هستم یک آشپزچه

به نام خدا

سلام

سیما هستم یک آشپزچه اجباری!!!

ده سال پیش توفیق اجباری نصیبم شد و جبر روزگار من و آشپزی و آشپزخونه رو با هم آشنا کرد

بطور قطع آشپزی از علاقه مندیهام نیست

و فقط بهش به عنوان یه نیاز نگاه میکنم تا تفریح و سرگرمی

حدود یک سالی هست که انواع غذاهای مختلف و جدید و سنتی رو امتحان کردم

خوشحال میشم تجربیات خیلی خیلی ناچیز و کمم رو در اختیارتون بذارم

و خوشحالتر اینکه غذاها و طعم های جدیدی رو از دوستان یاد بگیرم

خوشبختانه تمام غذاها رو با هر ترکیبی دوست دارم و میخورم بجز: ســـیــــر

امید است در آینده ای نه چندان دور بتونم روابط خوبی با سیر برقرار کنم

دوستون دارم و مراقب خودتون باشید آشپزچه ها

آموزش کیک رنگین کمان یا کیک عشق:-"

خب دوستان گرامی.با این بخش از برنامه با آموزش کیک رنگین کمان در خدمتتون هس تیم.



 

ادامه مطلب ...