آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها
آشپزچه ها

آشپزچه ها

وبلاگ گروهی آشپزچه ها

سوگلی هستم یک آشپزچه

به نام خدا

سلام ملت.خوبید؟اینجانب سوگلی هستم یک آشپزچه کم حوصله و شلخته:| که قصد دارد ازین شلختگی در راستای اهداف عام المنفعه استفاده کند.

من غذاهای خاص بلد نیستم.از الان بگم که انتظار نداشته باشیدمثلا نهایتش املت و این چیزا

خودم تقریبا همه چی میخورم جز باقالی پلو و بادمجون و کشک و سیرابی.از غذاهای سس دار و تند خوشم میاد.انواع ماکارونی و پیتزا و کتلت و قرمه سبزی رو دوست دارم.به شیرینیجاتم خیلی علاقمندم

حدیث گفت امکاناتم رو بنویسم:دی والا ما ایمکاناتمون کجا بود؟ما یه آتیش تو حیاط روشن میکنیم غذامونو روش میپزیماجاق گاز و ماکروویو هم نداریم.اصلا کار با ماکرویو رو زیاد بلد نیستیم چون چند بار که دماشو تنظیم کردیم غذامون داغون شد آقااا اصلا له له.

ایشالا هیچ وقت گشنه نمونید و اینقدی سالم باشید که از هر غذایی بتونید استفاده کنید

معرفی شف طیبه ی عزیز

حسابش از دستم در رفته که چند ساله دارم وبلاگ شف طیبه ی عزیز رو میخونم اما از اطلاعاتی که توبعضی پست ها از خودشون مینوشتن میدونم که ایشون شاغل هستند ،تو جنوب کشور عزیزمون زندگی میکنن ،تو بعضی پستاشون میخوندم که گاز نداشتن و از کپسول گازاستفاده میکردند(شرایط سخت و نبود امکانات)٬ فکر کنم یک سال و خورده ای میشه خدا یه پسر کاکل زری بهشون داده ،به چند زبان مسلط هستند بعضی رسپی هاشون رو خودشون ترجمه میکنند وبا این همه کــــــــــــــــــــــــــــــــــــار که خانه داری و همسر داری رم بهش اضافه کنیم

 شف هستندو به شف بودن خودشون اکتفا نکردندوبایه همچین وبلاگ اکتیو آشپزی ای شف پرورش میدن و موبه مو تمام فوتای آشپزی ای که بلد هستند رو بدون هیچ چشمداشتی اونم با عکس به همه یاد میدن، واقعا اگه بگم یک دنیا ازشون ممنونم بازم کمه

متاسفانه تا به حال براشون نظر نذاشتم ولی همیشه ازشون ممنون بودم و همیشه ایشون رو یه فردموفق و با سلیقه میدونستم 

از خدا برای خودشون و خانواده محترمشون سلامتی و هرچی خوبی تواین دنیا و اون دنیا هست رو خواستارم

وبهشون خداقوت میگم

اینا رو گفتم که بگم وبلاگ ایشون یکی از وبلاگایی هست که قراره الگو قرارش بدم برای آشپزی

چون با زحمات فراوانی که میکشند بسیار دقیق علمی ساده شیوا و باعکس آموزش میدن و کار ما آشپزچه ها رو راحت میکنن از طرف همه آشپزچه ها ازشون ممنونم



کارگاه آشپزسازی شف طیبه




سوپ گوجه

غذای امروز یه پیش غذاس

به اسم سوپ گوجه

این سوپ رو میتونید مواقعی درست کنید که غذا چلو مرغ دارید

میتونید به مادر بگید پیش غذا با من


منتظر عکسای غذاتون هستم هاااااا


مواد لازم:


گوجه فرنگی پوست کنده رنده شده ... 8 عدد
رب گوجه فرنگی ... 2 ق غ
آب مرغ ... 1 لیوان (میتونید به جای آب مرغ از آب گوشت هم استفاده کنید)
پیاز رنده شده ... 1 عدد بزرگ
سیر رنده یده ... 3 حبه (میتونید پودر سیر بزنید)
جعفری ... 4 ق غ
سس بشامل (سفید) رقیق (2 قاشق آرد) ... 1 لیوان
کره ... 50 گرم
نمک ... مقداری
سس تند یا فلفل قرمز ... به میزان دلخواه

 

   ادامه مطلب ...

آقای مدیر هستم یک آشپزچه

به نام خدا
سلام
امیدوارم شاد و سلامت باشین
منم دیگه یواش یواش باید آشپزی یاد بگیرم
امیدوارم این وبلاگ قدم اولی باشه برای یادگیری این هنر خوشمزه .....

حدیث هستم یک آشپزچه

به نام خدا

سلام به همگی

حدیث هستم آشپزچه ای که میخواد آشپز بشه

در حال حاضر که این متن رو مینویسم تو اتمسفر بیست و چهار سالگی نفس میکشم

تابه امروز یه دلیل موجه نذاشته آشپزی جز علاقمندیهام باشه برای همین زیاد طرفش نرفتم

آشپزچه شدم که با آشپزی آشتی کنم

اما آیا میدونید اون دلیل چی میتونه باشه؟

چه دلیلی موجه تر از زنده موندن

اینجانب وقتی آشپزی میکنم دیگه نمیتونم غذا بخورم

هرچندالان هم که آشپزی نمیکنم بعضی وقتا غذا نمیخورم

پس اگه روزی آشپزشدم جبر روزگارهم بی تقصیر نبوده

هدف اصلیم از آشپزچه شدن هم اینه که یه چندساعتی رو بیشترتوی دنیای واقعی باشم اونم هدفدار و توی آشپزخونه

 واین خودش یعنیزندگی کردن 

و خوشحالم از اینکه گروهی این وقت رو میخوایم به خودمون بدیم

کلا آدم کم غذایی هستم اما دوست دارم اون یکم غذایی که میخورم لذیذ باشه

و همین باعث میشه که اطرافیان به غلط فکر کنن اینجانب شکموئم

از غذاهایی که نمیخورم سوپ با رشته ورمیشله ،املت ، آبگوشت و شیربرنجه

با بقیه غذاها اگه پشت سر هم به شدت تکرار نشن مشکلی ندارم

خورشت مرغ و ماهی هم به زور میخورم پس اصلا نباید تکرار بشه

یبار یکی از دوستای دبیرستانم بهم گفت که دوست داره انقد پولدار باشه که

رستورانای مختلف بره و طعم های مختلف غذاهارو بچشه

به نظرم چشیدن غذاهای مختلف اونم برای اولین بار تجربه جالبی بایدباشه

یجورایی آدرنالین خونو میبره بالا و چی از این بهتر که اون غذارو خودت پخته باشی

واااااااااااااااای چه شود؟

یبارم اتفاقی یه وبلاگ رو خوندم که اگه اشتباه نکنم یه بازیگر تئاتر نویسندش بود 

به آشپزی علاقه داشت و دیدش به آشپزی برام جالب بود

مضمون دیدش این بود که 

آشپزی یکم از این خوراکی برداشتن،یکم از اون خواکی برداشتنو باهم ترکیب کردنو یه اجی مجی لاترجی گفتنو

یه طعم جدید رو تجربه کردنه

به نظرم راست میگفت اگه خلاقیت رو بتونیم توی ترکیب کردن مواد باهم نشون بدیم

اونوقت میشیم یه آشپز

ولی یادمون باشه که هر آشپزی یه روز آشپزچه بوده

و برای آشپزشدن وترکیب کردن مواد باهم باید تجربه داشت و جسارت و فکر

وگرنه ماییمو یک بشقاب غذا که پول هم بدی کسی نمیخوردش

پس پیش به سوی تجربیات آشپزی